Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GIR0NA FC (485849) - Atomic F.C. (1368579) » 410629619: T39/R1

Copa 410629619 Información oficial sobre el partido 410629619 en Hattrick

23.01.2013 12:30:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

daforxa Alineación oficial del equipo 'daforxa' en el partido 2 - 1 NEWDAGA TEAM Alineación oficial del equipo 'NEWDAGA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
daforxa Alineación oficial del equipo 'daforxa' en el partido 2 - 0 NEWDAGA TEAM Alineación oficial del equipo 'NEWDAGA TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

daforxa

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Otger Roig s'emportà una gran ovació del públic local al minut 75, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Echeyde Jofre va donar a daforxa un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del daforxa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aki Tapala, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 214 Minuto 47 (Ocasión de penalti): En Otger Roig va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 47. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Carlo Buggea de daforxa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

NEWDAGA TEAM

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de NEWDAGA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Marcus Prause.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julian Bauch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Omar Villafuerte de NEWDAGA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omar Villafuerte de NEWDAGA va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Ariel Kolosov de NEWDAGA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Era el minut 32 quan després d'una dura entrada, el jugador Joop Schaars de NEWDAGA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 096 Minuto 39 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de NEWDAGA es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Joop Schaars, que es va haver de retirar lesionat.