Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peligrosos Return (799784) - ErPipa FC (1339535) » 410627670: T39/R1

Copa 410627670 Información oficial sobre el partido 410627670 en Hattrick

23.01.2013 12:30:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Peligrosos Return Alineación oficial del equipo 'Peligrosos Return' en el partido 1 - 4 F.C. ZUM ZUM Alineación oficial del equipo 'F.C. ZUM ZUM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peligrosos Return Alineación oficial del equipo 'Peligrosos Return' en el partido 1 - 0 F.C. ZUM ZUM Alineación oficial del equipo 'F.C. ZUM ZUM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peligrosos Return

Goles Goles

  • 101 Minuto 23 (Gol por el centro): El Peligrosos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Benoît Piaud es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julen Charino de Peligrosos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Després de 59 minuts, Peligrosos va veure com el seu jugador David Cide havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jesús Gámez entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Erlwin Doeller es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Karel Fransz.

F.C. ZUM ZUM

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): F.C. va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 6, quan Patricio Soriano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Michael Valentin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Wiktorian Skalik, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Patricio Soriano de F.C. va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): F.C. sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Nunzio Simone va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Alexandre Serrador ocupà el lloc d'en Patricio Soriano al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Semblava que Michael Trebra s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.