Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raúl Moudrid (1434532) - Astur Guevara (777591) » 410626703: T39/R1

Copa 410626703 Información oficial sobre el partido 410626703 en Hattrick

23.01.2013 12:45:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 3 - 5 CATA CAGUES Alineación oficial del equipo 'CATA CAGUES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 0 - 3 CATA CAGUES Alineación oficial del equipo 'CATA CAGUES' en el partido
Tiene bastante suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raúl Moudrid

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 26 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en Àlex Balfegó, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Moudrid a l'empat.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jaime Aguirre va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carlos Núñez Guzmán, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 4.
  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Jaime Aguirre va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jaime Aguirre no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Moudrid va fer una substitució al minut 13. Ubeltso Urkolagurriaga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fede Traver.

CATA CAGUES

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): CAGUES agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eivind Skjelbreid amb mestria.
  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Moudrid. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mel Urzáiz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CAGUES es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 3.
  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Roberto Miani va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Carlo Reiter va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. CAGUES posava el marcador 0 a 3.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Ścibor Koguciuk va aprofitar un error defensiu al minut 19, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a CAGUES.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Ossi Korkeamäki va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 5 per a CAGUES. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): CAGUES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Piotr Wasyluk va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.