Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ktktktmeto (441649) - athletic ceferino (795222) » 410626106: T39/R1

Copa 410626106 Información oficial sobre el partido 410626106 en Hattrick

23.01.2013 12:45:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

ktktktmeto Alineación oficial del equipo 'ktktktmeto' en el partido 1 - 2 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ktktktmeto Alineación oficial del equipo 'ktktktmeto' en el partido 0 - 1 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ktktktmeto

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): ktktktmeto va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 10, quan Remy Melenhorst, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El ktktktmeto va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Augustin Mardare va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ktktktmeto va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jędrzej Sochiera va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Matteo Boga de ktktktmeto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

athletic ceferino

Goles Goles

  • 164 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de a.ceferino al minut 32. Artitz Mitxelena va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Petter Gaup de a.ceferino va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Petter Gaup, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Atanas Peshev va encarar al porter al 13, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Hj Shamsul bin Jagung va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Ondino Méndez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Terence Bowen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ewold Brauwers, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hj Shamsul bin Jagung, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atanas Peshev de a.ceferino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): a.ceferino va fer una substitució al minut 66. Guillaume Grasso va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tor Gjelsvik.