Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Besolla Team (1457307) - La Meca (1600223) » 410622987: T39/R1

Copa 410622987 Información oficial sobre el partido 410622987 en Hattrick

23.01.2013 12:45:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Besolla Team Alineación oficial del equipo 'Besolla Team' en el partido 1 - 4 La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Besolla Team Alineación oficial del equipo 'Besolla Team' en el partido 0 - 5 La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Besolla Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 38, en Ephraim Bomers del Besolla va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jānis Dirveiks que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Besolla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hanspeter Tevs en un 1 contra 1 amb el porter Emil Sak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Tim Larsson no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simeón Grajal de Besolla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 43 (Lesión (no subst.)): Besolla no podia fer cap canvi en 楚 (Chu) 坤頌 (Kunsong) va deixar el terreny de joc al minut 43 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

La Meca

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Carles Fradera va posar els visitants Meca per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Meca va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 44. Diego Claverol va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carles Fradera va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 80.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antonio Puig, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Meca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carles Fradera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tim Larsson va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Rafael 'Titán' Roldán va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Antonio Puig no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Cristóbal Sorogoyen estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.