Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo union (493470) - Ciriako Fc (435038) » 41052275: T14/J6/VI

Liga 41052275 Información oficial sobre el partido 41052275 en Hattrick

02.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / VI.629 (14947)

Getafe CF SAD Alineación oficial del equipo 'Getafe CF SAD' en el partido 2 - 0 Atletico Terrassa Alineación oficial del equipo 'Atletico Terrassa' en el partido
Sauveriano Fonseca (6') 1 - 0
Kim Ivarsson (51') 2 - 0
Getafe CF SAD Alineación oficial del equipo 'Getafe CF SAD' en el partido 2 - 0 Atletico Terrassa Alineación oficial del equipo 'Atletico Terrassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Getafe CF SAD Alineación oficial del equipo 'Getafe CF SAD' en el partido 6 - 1 Atletico Terrassa Alineación oficial del equipo 'Atletico Terrassa' en el partido
Es un cenizo 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe CF SAD

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Getafe va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Sauveriano Fonseca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Getafe va aconseguir el 2 - 0 quan Kim Ivarsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Óscar Sancho va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Tom Rodfeldt gairebé va marcar per a Getafe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sauveriano Fonseca per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Polonio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacques le Vaseux de Getafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de Getafe Oliver Andrejevic va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alfredo Pérez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Luca Blase, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Atletico Terrassa

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Silvio Deza va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ezequiel Mallenco que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Ricardo Roosjen quasi aconsegueix empatar per Atletico al minut 37, però Claudio Zapata va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Sergio Sopeña completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Horacio Cabrerizo va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Silvio Deza de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Rincón de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Maximilien Le Port de Atletico va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mauri Jauhiainen va entrar en el seu lloc.