Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gymnastic Sanvicente F.C (121839) - C.F. Caulls (435934) » 41045785: T14/J8/VI

Liga 41045785 Información oficial sobre el partido 41045785 en Hattrick

16.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 8 / VI.513 (14831)

Caños FC Alineación oficial del equipo 'Caños FC' en el partido 1 - 1 Atlético Culohuevo Alineación oficial del equipo 'Atlético Culohuevo' en el partido
Alberto Vivanco (18') 1 - 0
1 - 1 César Arasa (59')
Caños FC Alineación oficial del equipo 'Caños FC' en el partido 1 - 1 Atlético Culohuevo Alineación oficial del equipo 'Atlético Culohuevo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caños FC Alineación oficial del equipo 'Caños FC' en el partido 2 - 0 Atlético Culohuevo Alineación oficial del equipo 'Atlético Culohuevo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caños FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marcin Różycki va anar directament als peus de Alberto Vivanco que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 20 (Ocasión de falta): Maurizio Ostia va sorprendre Ricardo Verdegal amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabrizio Obrecht va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mario Jesús Palacios va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Ricardo Verdegal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Alberto Vivanco del Caños ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Maurizio Ostia se sentia fresc com una rosa.

Atlético Culohuevo

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Culohuevo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 59, quan César Arasa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan César Arasa va estar a punt de posar per davant a Culohuevo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jonathan Tranbom va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Culohuevo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonathan Tranbom va desviar el xut final de César Arasa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Marín de Culohuevo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Alberto Marín es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Samuel Bañuelos.