Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club deportivo botellon S.A. (435016) - Paquetes team (123456) » 41037327: T14/J8/VI

Liga 41037327 Información oficial sobre el partido 41037327 en Hattrick

16.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 8 / VI.362 (14680)

club deportivo botellon S.A. Alineación oficial del equipo 'club deportivo botellon S.A.' en el partido 2 - 0 Futbol Club Hasta Logoo Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hasta Logoo' en el partido
Sobieslaw Siekierski (50') 1 - 0
Ramón Rodríguez (65') 2 - 0
club deportivo botellon S.A. Alineación oficial del equipo 'club deportivo botellon S.A.' en el partido 2 - 0 Futbol Club Hasta Logoo Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hasta Logoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
club deportivo botellon S.A. Alineación oficial del equipo 'club deportivo botellon S.A.' en el partido 4 - 0 Futbol Club Hasta Logoo Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hasta Logoo' en el partido
Tiene mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club deportivo botellon S.A.

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Sobieslaw Siekierski va donar a deportivo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramón Rodríguez va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sobieslaw Siekierski va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Fernando Luque va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 45 (Ocasión de falta): Al minut 45, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Kordian Zatyka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Futbol Club Hasta Logoo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Futbol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Albert Bedsted va desviar el xut final de Adriano Rossi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Futbol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Albert Bedsted va desviar el xut final de Francisco Javier Catón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Moreno de Futbol es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Moreno de Futbol va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Després de 42 minuts, Futbol va veure com el seu jugador Enrique Noguera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luis González entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 45 va fer que Gaetano Vella de Futbol hagués d'abandonar el terreny de joc. Gerardo Escolano va entrar al terreny de joc per suplir-lo.