Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ristorante di Luiggi (122669) - Cordoba3.0 (307551) » 41036431: T14/J8/VI

Liga 41036431 Información oficial sobre el partido 41036431 en Hattrick

16.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 8 / VI.346 (14664)

Ristorante di Luiggi Alineación oficial del equipo 'Ristorante di Luiggi' en el partido 0 - 1 Cutty Team Alineación oficial del equipo 'Cutty Team' en el partido
0 - 1 David Cavallo (85')
Ristorante di Luiggi Alineación oficial del equipo 'Ristorante di Luiggi' en el partido 0 - 1 Cutty Team Alineación oficial del equipo 'Cutty Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ristorante di Luiggi Alineación oficial del equipo 'Ristorante di Luiggi' en el partido 2 - 0 Cutty Team Alineación oficial del equipo 'Cutty Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ristorante di Luiggi

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rubén Aparicio va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Dimitris de Klaver del Teleluiggi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Teleluiggi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Craig Miller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Teleluiggi va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Dimitris de Klaver va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Teleluiggi va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Rubén Aparicio va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Teleluiggi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Craig Miller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Craig Miller del Teleluiggi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Alfonso Navarro va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Teleluiggi es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Cutty Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Cutty sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, David Cavallo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Cutty va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francis Lefèbvre va desviar el xut final de Anne Haartekort després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Göran Ahlgren de Cutty la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jakub Nickel de Cutty va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Anne Haartekort, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.