Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrera Rangers (47480) - Oviedin F.C. (436237) » 41026936: T14/J1/VI

Liga 41026936 Información oficial sobre el partido 41026936 en Hattrick

28.05.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 1 / VI.177 (14495)

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 0 Oviedin F.C. Alineación oficial del equipo 'Oviedin F.C.' en el partido
Gonzalo Soranio (33') 1 - 0
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 0 Oviedin F.C. Alineación oficial del equipo 'Oviedin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 0 Oviedin F.C. Alineación oficial del equipo 'Oviedin F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Gonzalo Soranio va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rangers.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Baños per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abel Farnós va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Cruz de Rangers es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Cruz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Rangers va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Oviedin F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Antonio Zarza es va comportar com un juvenil al minut 21 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oviedin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Aparisi Miralles, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Sergio Aparisi Miralles va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vicente Gómez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Oviedin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David de Graaf, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Oviedin van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 57 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mauro Fano, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, François Andermatt de Oviedin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Teoh Soo-Ching de Oviedin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Smutna de Oviedin es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.