Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arqueros (490020) - Negro FC Team (314387) » 41025153: T14/J3/VI

Liga 41025153 Información oficial sobre el partido 41025153 en Hattrick

11.06.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / VI.145 (14463)

buko juniors Alineación oficial del equipo 'buko juniors' en el partido 1 - 1 No ConvoKaTEd Team De Tablada Alineación oficial del equipo 'No ConvoKaTEd Team De Tablada' en el partido
0 - 1 Jorge Guerrero (67')
Pompeo Rivera (87') 1 - 1
buko juniors Alineación oficial del equipo 'buko juniors' en el partido 1 - 1 No ConvoKaTEd Team De Tablada Alineación oficial del equipo 'No ConvoKaTEd Team De Tablada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
buko juniors Alineación oficial del equipo 'buko juniors' en el partido 1 - 0 No ConvoKaTEd Team De Tablada Alineación oficial del equipo 'No ConvoKaTEd Team De Tablada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

buko juniors

Goles Goles

  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Després de 87 minuts de partit, Pompeo Rivera igualava per juniors en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): juniors per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 1, quan Denis Bruškys va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): juniors per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Denis Bruškys va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Denis Bruškys va estar a punt d'empatar per a juniors quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Josep Lluís Puig va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Olof Sörensson del juniors ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Denis Bruškys arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

No ConvoKaTEd Team De Tablada

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ConvoKaTEd va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jorge Guerrero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Arrechea de ConvoKaTEd es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21, Jack Cray de ConvoKaTEd va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.