Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.P. Bastardz (31057) - marcos poles (312172) » 41024531: T14/J2/VI

Liga 41024531 Información oficial sobre el partido 41024531 en Hattrick

04.06.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 2 / VI.134 (14452)

pepis conqueror's Alineación oficial del equipo 'pepis conqueror's' en el partido 1 - 3 Players F.C. Alineación oficial del equipo 'Players F.C.' en el partido
Juan José Arasa De Miguel Abad (32') 1 - 0
1 - 1 Fernando Acuña (37')
1 - 2 Vicenç Freixes (63')
pepis conqueror's Alineación oficial del equipo 'pepis conqueror's' en el partido 1 - 3 Players F.C. Alineación oficial del equipo 'Players F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pepis conqueror's Alineación oficial del equipo 'pepis conqueror's' en el partido 3 - 1 Players F.C. Alineación oficial del equipo 'Players F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepis conqueror's

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan José Arasa De Miguel Abad de conqueror's aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): conqueror's va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan José Arasa De Miguel Abad en un 1 contra 1 amb el porter Jens Paulsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Aceña Lopez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Camacho va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Jens Paulsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Aceña Lopez va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Juan José Arasa De Miguel Abad va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Juan José Arasa De Miguel Abad de conqueror's va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Rafael Sueiro de conqueror's va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Després de 13 minuts jugats, Alberto Delgado es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Sueiro.

Players F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 37. L'anotador per Players va ser Fernando Acuña, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vicenç Freixes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Players.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Ricardo d'Agostino va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Brian Overwijn va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Jens Paulsson, però l'estirada del porter va evitar el gol.