Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cocker Bost (486732) - Gordopilo c.f. (118619) » 41020898: T14/J4/VI

Liga 41020898 Información oficial sobre el partido 41020898 en Hattrick

18.06.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 4 / VI.69 (14387)

Dragaldabas Alineación oficial del equipo 'Dragaldabas' en el partido 1 - 0 Republica de la Esfera Alineación oficial del equipo 'Republica de la Esfera' en el partido
Per Hedbo (16') 1 - 0
Dragaldabas Alineación oficial del equipo 'Dragaldabas' en el partido 1 - 0 Republica de la Esfera Alineación oficial del equipo 'Republica de la Esfera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dragaldabas Alineación oficial del equipo 'Dragaldabas' en el partido 3 - 0 Republica de la Esfera Alineación oficial del equipo 'Republica de la Esfera' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragaldabas

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Per Hedbo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Dragaldabas va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Per Hedbo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Adrian Graf gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Charles Lenaour va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): El jugador de Dragaldabas Guillaume Richy va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Pichot va entrar en el seu lloc.

Republica de la Esfera

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ROTS va estar a punt d'arribar en un córner. En Stefan Christiansson va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo da Silva de ROTS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Morquio de ROTS es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Henrik Jansson.