Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vallekano c.f. (438121) - HCHS (437779) » 41019488: T14/J1/VI

Liga 41019488 Información oficial sobre el partido 41019488 en Hattrick

28.05.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 1 / VI.44 (14362)

vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 1 - 3 HCHS Alineación oficial del equipo 'HCHS' en el partido
Luis Vasques (42') 1 - 0
1 - 1 Elmer Infante (78')
1 - 2 Ramón María Calvino (88')
1 - 3 Ramón María Calvino (89')
vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 1 - 3 HCHS Alineación oficial del equipo 'HCHS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 1 - 1 HCHS Alineación oficial del equipo 'HCHS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vallekano c.f.

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Luis Vasques de vallekano, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Luís Arrieta va sorprendre Fabian Hossli amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Morientes de vallekano va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Luis Vasques que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Pablo Rodríguez del vallekano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Pablo Rodríguez va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Víctor Machirán de vallekano es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

HCHS

Goles Goles

  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de HCHS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Elmer Infante va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ramón María Calvino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a HCHS.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Wolframm Pauls va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de HCHS, Ramón María Calvino, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HCHS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Elmer Infante, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): HCHS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Petre Iliescu va quedar-se sol davant el porter Amadeo Calandria, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón María Calvino de HCHS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elmer Infante de HCHS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Briac Madelaine de HCHS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Dan Barrera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Andrés Bustos Gisbert.