Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gradid FC (123494) - Atlético Ranilla (30812) » 41014099: T14/J13/V

Liga 41014099 Información oficial sobre el partido 41014099 en Hattrick

20.08.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 13 / V.203 (5716)

Oiches Alineación oficial del equipo 'Oiches ' en el partido 2 - 1 Deportivo Requena Alineación oficial del equipo 'Deportivo Requena' en el partido
Espen Kristiansen (22') 1 - 0
1 - 1 Adrián Baracaldo (79')
Jerónimo Vidallé (85') 2 - 1
Oiches Alineación oficial del equipo 'Oiches ' en el partido 2 - 1 Deportivo Requena Alineación oficial del equipo 'Deportivo Requena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oiches Alineación oficial del equipo 'Oiches ' en el partido 1 - 0 Deportivo Requena Alineación oficial del equipo 'Deportivo Requena' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oiches

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Espen Kristiansen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 22.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 85 gràcies a la jugada de Jerónimo Vidallé, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Oiches van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Jerónimo Vidallé no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Espen Kristiansen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Swen Bergholz de Oiches es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo Requena

Goles Goles

  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 79. L'anotador per Deportivo va ser Adrián Baracaldo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Espen Kristiansen es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Deportivo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Vito Fiori no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián Baracaldo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Vito Fiori, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adrián Baracaldo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Kjell Ericsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Pascual, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gottfried Imm de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Després de 33 minuts, Deportivo va veure com el seu jugador Agostino Caicedo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Baltasar Fumagalli entraria per ocupar el seu lloc.