Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

molaton (48390) - Todosunidos (121033) » 41005011: T14/J9/V

Liga 41005011 Información oficial sobre el partido 41005011 en Hattrick

23.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 9 / V.41 (5554)

Zarza Tangas Alineación oficial del equipo 'Zarza Tangas' en el partido 4 - 1 Sporting Club Perpetuo Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Perpetuo ' en el partido
Kasper Hastrup (2') 1 - 0
Nikodim Kozlov (13') 2 - 0
2 - 1 Miguel Verduras (23')
Kasper Hastrup (84') 3 - 1
Nikodim Kozlov (87') 4 - 1
Zarza Tangas Alineación oficial del equipo 'Zarza Tangas' en el partido 4 - 1 Sporting Club Perpetuo Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Perpetuo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zarza Tangas Alineación oficial del equipo 'Zarza Tangas' en el partido 1 - 1 Sporting Club Perpetuo Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Perpetuo ' en el partido
Tiene bastante suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zarza Tangas

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kasper Hastrup, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Henrik Andersson va anar directament als peus de Nikodim Kozlov que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tangas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kasper Hastrup va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tangas va aconseguir el 4 - 1 quan Nikodim Kozlov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Henrik Andersson estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Kasper Hastrup, als 14 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Sergi Periquet es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guriy Moiseev de Tangas es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Mateos de Tangas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Guriy Moiseev de Tangas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergi Periquet de Tangas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Tangas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Harold Wouters no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sandu Maniu al camp.

Sporting Club Perpetuo

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): SCP va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Miguel Verduras va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): SCP va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pablo Fernández que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): SCP va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tjibbe Mudhoen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Verduras de SCP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Miguel Verduras de SCP es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 35.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tjibbe Mudhoen de SCP es va guanyar la targeta groga merescudament.