Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - Thomas Ripley Hits (488930) » 408443420: T38/R6

Copa 408443420 Información oficial sobre el partido 408443420 en Hattrick

07.11.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 6

UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 4 - 5 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 2 - 1 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,5 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UAOC

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Johannes George Glantschnegg va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de UAOC.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Alfie Rooney va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): UAOC sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Atanas Taslakov va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 5.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Hilario Berbegal va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 4 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): UAOC va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 35 que Alfonso Brown no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 204 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Atanas Taslakov es va posar les mans a la cara després que al minut 77 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atanas Taslakov.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Stefan Carlstad es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Julio César Berrendero.

Thomas Ripley Hits

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Nicolás González per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Francisco Jesús Trueba de Talented t va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dan-Ene Cuc va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marko Jungius, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aurelio Tumini va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 56 minuts de joc, Francisco Jesús Trueba, corrent com un esperitat, superà primer Julio César Berrendero per velocitat, i després el porter posant el 2 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 36 per Dan-Ene Cuc va anar a parar a la creueta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Marko Jungius va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Talented t estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.