Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vamonos de Pesca F.C. (779051) - Amezola F. C. (799506) » 408443289: T38/R6

Copa 408443289 Información oficial sobre el partido 408443289 en Hattrick

07.11.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 6

Vamonos de Pesca F.C. Alineación oficial del equipo 'Vamonos de Pesca F.C.' en el partido 5 - 1 Amezola F. C. Alineación oficial del equipo 'Amezola F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vamonos de Pesca F.C. Alineación oficial del equipo 'Vamonos de Pesca F.C.' en el partido 4 - 1 Amezola F. C. Alineación oficial del equipo 'Amezola F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vamonos de Pesca F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Thomas Ragot, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vamonos es posava per davant!
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): El gol de falta de Oriol Cortiella sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 32 i ampliar l'avantatge de Vamonos a 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arnaud Foury es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Vamonos va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alejandro Quintanal, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Vamonos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Quintanal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnaud Foury! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnaud Foury de Vamonos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Alejandro Quintanal de Vamonos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Amezola F. C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Un mica després, Hansheinz Voetter de Amezola va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Alfréd Zatykó va xutar magistralment una falta al minut 17 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Zsolt Rottenbiller va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Perica Frka, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.