Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo del Este ( EDE) (1600181) - The Flaming Moe's Team (492432) » 408443049: T38/R6

Copa 408443049 Información oficial sobre el partido 408443049 en Hattrick

07.11.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 6

Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido 4 - 2 The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido 0 - 1 The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo del Este ( EDE)

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Equipo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Tauno Krimm de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Equipo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Gruilles, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Equipo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerard-Jan Roos en un 1 contra 1 amb el porter Szaniszló Szrnka, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): En Gerard-Jan Roos va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Tauno Krimm va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Equipo Mirco Wehrshausen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Szaniszló Szrnka. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Equipo, Enrique Cuerla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Equipo Salva Laviña va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Arnaud Rivollier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 1 per a Equipo.

The Flaming Moe's Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Zohar Ilay el va rematar Ardaitz Urueta amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Hubertas Kaganas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Enrique Cuerla va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hubertas Kaganas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Flaming va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 95, quan Hubertas Kaganas va quedar-se sol davant el porter Enrique Cuerla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Al minut 103, un refús desafortunat de Enrique Cuerla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zohar Ilay no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Flaming Sylvain Poulain va intentar enganyar Enrique Cuerla amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ardaitz Urueta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Enrique Cuerla va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Flaming i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Herbert Wetjen va xutar fora per a Flaming, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Orestes Liñán de Flaming anava molt fort i col·locat però Enrique Cuerla no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Tino Liebers de Flaming, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Enrique Cuerla en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.