Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuenlabrada23 (123482) - Belegost C.F. (1583470) » 408258769: T38/R5

Copa 408258769 Información oficial sobre el partido 408258769 en Hattrick

31.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 5

Punk Stars Alineación oficial del equipo 'Punk Stars' en el partido 2 - 3 Smeagol C.F. Alineación oficial del equipo 'Smeagol C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Punk Stars Alineación oficial del equipo 'Punk Stars' en el partido 2 - 0 Smeagol C.F. Alineación oficial del equipo 'Smeagol C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Punk Stars

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jimeno Gebell de Stars va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stars va ser a punt de marcar al minut 7, quan el seu jugador Josep Bellveser va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Sergi Masip hauria d'haver estat gol al minut 17 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Stars va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan César Brizuela va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Leoš Tišer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Bellveser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Stars, en Sergi Masip, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Stéphane Hellec de Stars va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joaquín Ruiz Corona va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Stars Edvin Magnusson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Leoš Tišer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Guy Mertens xutant per a Stars va fer anar la pilota just on la volia, però Leoš Tišer, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Federico Ramos de Stars va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josep Bellveser va xutar fora per a Stars, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Joaquín Ruiz Corona, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Leoš Tišer va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Stars i 2 - 3 al marcador.

Smeagol C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Smeagol eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 8, Frederik Schütz va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Smeagol van sortir al contraatac al minut 53, però Frederik Schütz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Jesús Ecenarro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 95 (Ocasión evento especial córner peinado): Manolo Noriega hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adam Vavřich havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Pauli Borenius, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 101 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 100, Adam Vavřich de Smeagol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 48 (Tirita): Era el minut 48 quan després d'una dura entrada, el jugador Frederik Schütz de Smeagol s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Konstantin Eden ocupà el lloc d'en Anđelko Mikelenić al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de Smeagol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Konstantin Eden anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Smeagol.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Smeagol, Francisco Vara del Rey, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Smeagol Pauli Borenius, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Guy Mertens. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Smeagol, Manolo Noriega, col·locà la pilota just a les mans d'en Guy Mertens. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Smeagol Adam Vavřich va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.