Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kebab F.C. (307507) - Atlético Ceporro (1456475) » 408258588: T38/R5

Copa 408258588 Información oficial sobre el partido 408258588 en Hattrick

31.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 5

Kebab F.C. Alineación oficial del equipo 'Kebab F.C.' en el partido 3 - 5 Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kebab F.C. Alineación oficial del equipo 'Kebab F.C.' en el partido 0 - 5 Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kebab F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Kebab era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ünal Morgül va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricardo Fernández Daza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franziskus Foelix es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Miguel Reina va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Martín Grimaldo de Kebab va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ünal Morgül xutant per a Kebab va fer anar la pilota just on la volia, però Jesús Miguel Caramillo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Albin Rienessel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Kebab.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Kebab Matteo Bettella no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús Miguel Caramillo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Miguel Reina, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jesús Miguel Caramillo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kebab i 3 - 4 al marcador.

Atlético Ceporro

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atlético va ser finalitzada des de l'esquerra per 宋 (Song) 楠项 (Nanxiang) al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Marcos Vázquez de Atlético, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lukáš Horna va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Emil Kupčulák va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Albin Rienessel va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Cucalo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Albin Rienessel va desviar el xut final de Luigi Grò després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 101, quan en Lukáš Horna va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Lukáš Horna se sentia fresc com una rosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marcos Vázquez va xutar fora per a Atlético, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Lukáš Horna de Atlético és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Turan Dilnaz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Emil Kupčulák de Atlético va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Atlético, Neluţu Rugină, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.