Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hetairoi AC (992684) - Atatai Hansens (312450) » 408076386: T38/R4

Copa 408076386 Información oficial sobre el partido 408076386 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Telmo Alineación oficial del equipo 'Telmo' en el partido 1 - 2 Trilokos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Trilokos Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Telmo Alineación oficial del equipo 'Telmo' en el partido 0 - 1 Trilokos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Trilokos Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telmo

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de TELMO va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Francisco Bustos Gisbert.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TELMO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrik Johansson va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): TELMO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Cristiano Cirinnà va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Patrik Mårtensson de TELMO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Patrik Johansson no li va importar gens ni mica.

Trilokos Futbol Club

Goles Goles

  • 107 Minuto 87 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Ivan Martí! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 1.
  • 138 Minuto 110 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Paco Mercé va anar directament als peus de Julio Pagoto que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Próspero Furundarena va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Trilokos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ivan Martí es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Trilokos creava perill des de la dreta al minut 71, però en Matthias Käfferbitz-Amslinger, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paco Mercé desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Próspero Furundarena de Trilokos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Clar Montes de Trilokos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Era el minut 50 quan després d'una dura entrada, el jugador Ivan Martí de Trilokos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Hug Pedrosa, que no va rendir al seu nivell habitual.