Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Gusiluz (991674) - Monkees UTD (119902) » 408076175: T38/R4

Copa 408076175 Información oficial sobre el partido 408076175 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Los Boliches F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Boliches F.C.' en el partido 4 - 5 he comprado al arbitro Alineación oficial del equipo 'he comprado al arbitro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Boliches F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Boliches F.C.' en el partido 4 - 3 he comprado al arbitro Alineación oficial del equipo 'he comprado al arbitro' en el partido
Tiene un resultado normal 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,9 % 29,7 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Boliches F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Boliches contenien la respiració mentre en Daniel Fontanet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Maximilian Jandl facilitava les coses al Boliches amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 57 minuts quan Daniel Fontanet va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Albert Grañó, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 3.
  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Cezar Ene no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Fontanet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jesús Vázquez del Boliches ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el Boliches va posar setge sobre la defensa central visitant però en Xián Gradín no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Carlos Campa de Boliches va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Fontanet de Boliches es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Semblava que Yannick Sudermann s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

he comprado al arbitro

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 24. L'anotador per comprado va ser Gaudenz Hunter, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gaudenz Hunter es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan José Puente va posar els visitants comprado per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): comprado va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 61. Enrique Cordero va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 103 (Gol por la derecha): Al minut 103 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Amadeu Molina que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): comprado van sortir al contraatac al minut 37, però Alejandro Mayor va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicola Scotti Calmuzzi de comprado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Mayor de comprado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Néstor Raúl Escalante va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.