Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wevo dream team (1458071) - Ría de Vigo (989205) » 408075665: T38/R4

Copa 408075665 Información oficial sobre el partido 408075665 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

wevo dream team Alineación oficial del equipo 'wevo dream team' en el partido 4 - 0 Los Gilipichis Alineación oficial del equipo 'Los Gilipichis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
wevo dream team Alineación oficial del equipo 'wevo dream team' en el partido 3 - 1 Los Gilipichis Alineación oficial del equipo 'Los Gilipichis' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wevo dream team

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): dream s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Bo Svensson per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de dream va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paweł Dzikowski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paweł Dzikowski es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Viktor Grozdanov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Zvonimir Delić quasi marca en una jugada assajada de córner que Gino Casabranca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zvonimir Delić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 7 de partit, quan un jugador de dream, en Yudhi Monang, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Los Gilipichis

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Gilipichis van seguir progressant per la banda dreta. Juan Luis Aller va tenir la seva oportunitat al minut 24, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique López Pacheco de Gilipichis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.