Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vivapetin (988119) - Athletic Mandarina (1368993) » 408075487: T38/R4

Copa 408075487 Información oficial sobre el partido 408075487 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Setevel Cartón Alineación oficial del equipo 'Setevel Cartón' en el partido 2 - 1 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Setevel Cartón Alineación oficial del equipo 'Setevel Cartón' en el partido 1 - 2 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Setevel Cartón

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Silverio Deiana va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Setevel prenia la batuta de l'encontre al minut 95, quan en Silverio Deiana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Stephen Lelieveld va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Silverio Deiana de Setevel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dávid Mezősi de Setevel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Daniel C. Mårtensson de Setevel es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Athletic Mandarina

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Mandarina Luis Fernández Cañete va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Luis Fernández Cañete de Mandarina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bert Henriksen al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Bert Henriksen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 83. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Rainerio Hurtado va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Mandarina es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): En Roddy Barrett va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Hugo García Viñas ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.