Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Felin (1434953) - Real Canfor (119886) » 408075424: T38/R4

Copa 408075424 Información oficial sobre el partido 408075424 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Furia Felina Alineación oficial del equipo 'Furia Felina' en el partido 6 - 3 Real Canfor Alineación oficial del equipo 'Real Canfor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Furia Felina Alineación oficial del equipo 'Furia Felina' en el partido 1 - 7 Real Canfor Alineación oficial del equipo 'Real Canfor' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Felina

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en William Carré va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Felina empatava el partit, 1 a 1, al minut 36.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Felina aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Giuseppe Kostezer va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en James Currie ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Felina es posava per davant 3 a 2.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): El gol de falta de William Carré sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 62 i ampliar l'avantatge de Felina a 4 - 2.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per William Carré el va rematar Jesús Zárate amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 2.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Jesús Zárate va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Felina es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesús Zárate no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tinus Extercatte al camp.

Real Canfor

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Canfor va ser finalitzada des de l'esquerra per Gerd Persson al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Canfor va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 42. Addison Foley va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 83 del partit, anotant el 6 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Roberto Lacasa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Isidro Osma va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Adamantios Gkotsakis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Adamantios Gkotsakis quasi aconsegueix empatar per Canfor al minut 51, però Alejandro Calero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81 en Alessandro Quaranta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adamantios Gkotsakis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Addison Foley, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.