Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cf Teruel (1334055) - Cespón B (800661) » 408075347: T38/R4

Copa 408075347 Información oficial sobre el partido 408075347 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Barça All Stars Alineación oficial del equipo 'Barça All Stars' en el partido 4 - 3 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barça All Stars Alineación oficial del equipo 'Barça All Stars' en el partido 2 - 2 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça All Stars

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barça van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Santi Villalaúd va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Mladen Gregorič de Barça, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barça amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 60, deixant Daniel Fletcher en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 121 Minuto 105 (Gol por el centro): Al minut 105 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Javier Bodoque ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Barça es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Plutarco Sáenz González de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Mladen Gregorič de Barça va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 el Barça va posar setge sobre la defensa central visitant però en Meinhart Gernet no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Barça per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Enol Lancia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Barça va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrea D'Amaro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Villapadierna.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea D'Amaro.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Simon Pfeiler de Barça va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Ubaldez va entrar en el seu lloc.

Cespón B

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Diego Llorente que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Amador Moncada Maza de Cespón va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduardo Saenz Soria es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Eduardo Saenz Soria va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 93 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Carles Gallinas va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Prados de Cespón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.