Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gambiteros club (1590365) - La cope (1434400) » 408075289: T38/R4

Copa 408075289 Información oficial sobre el partido 408075289 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Gambiteros club Alineación oficial del equipo 'Gambiteros club' en el partido 5 - 0 Real Hispalis Alineación oficial del equipo 'Real Hispalis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gambiteros club Alineación oficial del equipo 'Gambiteros club' en el partido 4 - 1 Real Hispalis Alineación oficial del equipo 'Real Hispalis' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gambiteros club

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Géza 'Cañonero' Sípmester el va rematar Hakon Blæsild amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gambiteros. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Guarino Sterile xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Gambiteros va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Géza 'Cañonero' Sípmester, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roberto Bassano va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hakon Blæsild es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guarino Sterile per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Polo Cano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Géza 'Cañonero' Sípmester va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Real Hispalis

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 32 en Ezequiel Cruzat va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sergio Cervati va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Casimiro Masotti la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hispalis havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hispalis Bodo Machatschek quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jürg Chesaux l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcelo da Vacariza de Hispalis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.