Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de Madriles (120945) - Atlético de Salinas (1435698) » 408075195: T38/R4

Copa 408075195 Información oficial sobre el partido 408075195 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Racing Murcia C.F Alineación oficial del equipo 'Racing Murcia C.F' en el partido 1 - 2 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Murcia C.F Alineación oficial del equipo 'Racing Murcia C.F' en el partido 0 - 3 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Murcia C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Racing van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Nicola Tancredi.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sidre Valiñas de Racing va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Markus Olpe que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Racing va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Markus Olpe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefano Staffoli de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aladino Yáñez de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético de Salinas

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Juan Pajares va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 117 Minuto 112 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Chiquinho Alves Faria, que quasi sense aire va regalar la pilota a Juan Pajares de Atlético, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Pajares ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Octavian Călin.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Borja Fonseca de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.