Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Overkill Evolution (118865) - nogensfacil (1591785) » 408075189: T38/R4

Copa 408075189 Información oficial sobre el partido 408075189 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

La Torreta Alineación oficial del equipo 'La Torreta' en el partido 2 - 3 UD Avalon Alineación oficial del equipo 'UD Avalon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Torreta Alineación oficial del equipo 'La Torreta' en el partido 3 - 1 UD Avalon Alineación oficial del equipo 'UD Avalon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Torreta

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Josep Andreu Bufí es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Adam Strunge de Torreta va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Maximilian Mayerhofer no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Torreta va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Josep Andreu Bufí va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tejs Bagger no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Simón López Díez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Torreta, però el xut de Kryspin Prasał va sortir bastant desviat.

UD Avalon

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcos Ipiña va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juanma Rocaful, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Avalon van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Enrique Osete.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juanma Rocaful de Avalon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Floreal Merlo de Avalon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Avalon va fer una substitució al minut 30. Ramon Gesa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Leslie de Kruijff.