Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batakada (437224) - A.C. Catalunya (1456484) » 408074750: T38/R4

Copa 408074750 Información oficial sobre el partido 408074750 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

Caldere F.C Alineación oficial del equipo 'Caldere F.C' en el partido 1 - 2 A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caldere F.C Alineación oficial del equipo 'Caldere F.C' en el partido 2 - 0 A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldere F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Caldere no perdien la fe, i al minut 68 del partit, Franck Adelørn va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Kay Eisenmann va disposar d'una bona oportunitat al minut 25, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tim Dogra va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 60 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Caldere va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Allesandro Lustig va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

A.C. Catalunya

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Mellado va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Francisco Dalana va anar a parar al cap de Julià Vives que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Catalunya el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Mota va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Catalunya que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Catalunya, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Guifré Rivero Figueroa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Carlos Mellado de Catalunya es va lesionar lleugerament però va poder continuar.