Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUEVAZOS F.C (125581) - Greengroucers (314841) » 408074530: T38/R4

Copa 408074530 Información oficial sobre el partido 408074530 en Hattrick

24.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 4

HUEVAZOS F.C Alineación oficial del equipo 'HUEVAZOS F.C' en el partido 1 - 2 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
HUEVAZOS F.C Alineación oficial del equipo 'HUEVAZOS F.C' en el partido 1 - 5 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HUEVAZOS F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Atle Carlsson va anar directament als peus de Eustacio Severo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Amb 39 minuts disputats, Michał Widomski gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Andreas Andersson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Luis Víctor Zuleta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HUEVAZOS.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michał Widomski va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Paolo Romoli. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Greengroucers

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Patxi Murillo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joaquín Sorzano va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Greengroucers creava perill des de la dreta al minut 29, però en Pablo Matías Sanz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paul 'El Pulpo' Salvador Calvo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Greengroucers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Matías Sanz va desviar el xut final de Rubén Goenaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Falero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Greengroucers va fer una substitució al minut 40. Juan Antonio Aroztegui va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joaquín Sorzano.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): En Paul 'El Pulpo' Salvador Calvo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.