Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gimmix (1587625) - no me achuches ke estoy en el filo (1585104) » 407882288: T38/R3

Copa 407882288 Información oficial sobre el partido 407882288 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

gimmix Alineación oficial del equipo 'gimmix' en el partido 4 - 5 no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gimmix Alineación oficial del equipo 'gimmix' en el partido 2 - 0 no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gimmix

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): gimmix va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aćim Vermezović va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jacek Rześny.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 110 (Lesión): Domingos Ventura va sortir coix del terreny de joc, substituït per Sergio Jubero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Maxim Berners no era cap impediment.
  • 301 Minuto 106 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Víctor Urquizu va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Güz Baba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a gimmix.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de gimmix, David Méndez Gómez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Megiel van der Well va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de gimmix Laurenz Krassnitzer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jacek Rześny es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de gimmix Aćim Vermezović va intentar enganyar Jacek Rześny amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.

no me achuches ke estoy en el filo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de achuches, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Siedo Wery va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El achuches va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Nazım Gedik va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): achuches van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Ludovic Rousseau va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de achuches va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Petr Pavel Neugebauer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de achuches van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ludovic Rousseau va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Hurmenta de achuches va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Oliveras de achuches amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Asier Santiago de achuches, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergio Jubero en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Nazım Gedik de achuches li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Sergio Jubero posant el 2 - 2 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de achuches Petr Pavel Neugebauer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sergio Jubero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Ludovic Rousseau de achuches, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergio Jubero en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de achuches, Jacek Rześny, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.