Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vivapetin (988119) - Los lagartos SAD (1332813) » 407881923: T38/R3

Copa 407881923 Información oficial sobre el partido 407881923 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

Setevel Cartón Alineación oficial del equipo 'Setevel Cartón' en el partido 3 - 2 Club Atletic Filemon Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Filemon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Setevel Cartón Alineación oficial del equipo 'Setevel Cartón' en el partido 2 - 1 Club Atletic Filemon Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Filemon' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,8 % 21,0 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Setevel Cartón

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Setevel una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gianluca Giannuzzi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Passat el minut 27 de joc, Stephen Lelieveld facilitava les coses al Setevel amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cristian Popa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Dávid Mezősi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Cristian Popa va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Silverio Deiana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Ran Matityahu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jo van Munster va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 84 podia haver acabat en gol, però Jo van Munster va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Salger de Setevel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Club Atletic Filemon

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atletic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Josep Lluveras.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Atletic Ergün Kür va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletic van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Miguel Ángel Müller va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José Ricardo Zúñiga Monroy probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.