Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leganes Atletico (777600) - futfem (1365864) » 407880309: T38/R3

Copa 407880309 Información oficial sobre el partido 407880309 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

Datspelcul FC Alineación oficial del equipo 'Datspelcul FC' en el partido 0 - 3 Sazanami F.C. Alineación oficial del equipo 'Sazanami F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Datspelcul FC Alineación oficial del equipo 'Datspelcul FC' en el partido 1 - 5 Sazanami F.C. Alineación oficial del equipo 'Sazanami F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Datspelcul FC

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Tomasz Żmijan va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): João Miguel Romão va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Fadil Mesrour, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Fadil Mesrour no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joaquín Vilallonga no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Reventlow de Datspelcul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Julien Munier no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Anton Unger.

Sazanami F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sazanami va ser finalitzada des de l'esquerra per Mike Eidenschink al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 19 minuts, el tirador de faltes del Sazanami va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hiroshi Nagao, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, un xut de Dieter-Wolfgang Taus des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Anton Unger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 陳 (Chen) 力雷 (Lilei) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sami Valo.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 良樹 (Yoshiki) 上野 (Ueno) de Sazanami va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Sazanami va fer una substitució al minut 12. Takahisa 'Dragonborn' Nitta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Piotr Strumidło.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Hiroshi Nagao de Sazanami va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dieter-Wolfgang Taus va prendre el seu rol al minut 87.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Valentin Vladimirov de Sazanami va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jan Bělohoubek va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ralf-Christian Hasenjäger va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.