Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Larvas F.C (123468) - Bannx Dolerox (49138) » 407880197: T38/R3

Copa 407880197 Información oficial sobre el partido 407880197 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido 0 - 1 Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido 1 - 2 Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larvas F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): András Galsai de Larvas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Bernhard Gassner va estar a punt d'empatar per a Larvas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ramón Evigui va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel De Bournonville de Larvas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dawid Bieńko va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Arttu Metsävaara.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jan Diels no era cap impediment.
  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): András Galsai, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Bannx Dolerox

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adrián Arnedo va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roberto Álvarez Barrio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Xavier Villadiego quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florian Siński, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bernhard Gassner va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fulgencio Izal de Dolerox va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Siro Oca.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Siro Oca se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 54 de partit, quan un jugador de Dolerox, en Roberto Álvarez Barrio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.