Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

politrakis (308280) - Albacity de la Mancha (1456861) » 407880062: T38/R3

Copa 407880062 Información oficial sobre el partido 407880062 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

TheTeam Alineación oficial del equipo 'TheTeam' en el partido 4 - 7 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheTeam Alineación oficial del equipo 'TheTeam' en el partido 1 - 1 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
Tiene bastante suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,2 % 29,5 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheTeam

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els seguidors del Theteam van tornar a saltar d'alegria al minut 56. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en António Caro que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Włodzimierz Promny va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Theteam empatava el partit, 2 a 2, al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Tomasini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Włodzimierz Promny de Theteam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joost Vanpachtenbeke va estar a punt d'acabar en gol al minut 100, però el porter visitant Aðalsteinn Gunnleifsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gianfranco Mastrodonato de Theteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aðalsteinn Gunnleifsson en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Theteam Baki Eskikan, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Aðalsteinn Gunnleifsson. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joost Vanpachtenbeke va xutar fora per a Theteam, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ignace Stokx, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Aðalsteinn Gunnleifsson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Theteam i 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Theteam António Caro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aðalsteinn Gunnleifsson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.

Albacity de la Mancha

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Albacity es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luca Steffan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Yisgav Sharf va augmentar l'avantatge de Albacity a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 114 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Albacity van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yisgav Sharf, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Antoine Rolland anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Albacity.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Chiel Davidse va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Albacity, Marinus van Dongen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Albacity Rami Sällinen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignace Stokx es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Luca Steffan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 7.