Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nicaragua Panik (1602290) - S.D Antas (308852) » 407880018: T38/R3

Copa 407880018 Información oficial sobre el partido 407880018 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

Real Unión Deportiva C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva C.F.' en el partido 4 - 5 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Unión Deportiva C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva C.F.' en el partido 1 - 1 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
Tiene bastante suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Unión Deportiva C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, Ján Tonka va pentinar un córner cap al segon pal que Anti Oks va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Anti Oks la va rematar Gerasimos Yiaourtas amb una magnífica volea que va fer pujar per a Deportiva el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lyuboslav Mihaylov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Lyuboslav Mihaylov ocupà el lloc d'en Hans Lund al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportiva quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Després de 88 minuts, Deportiva va veure com el seu jugador Sébastien Garnier havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Salvador Portocarrero entraria per ocupar el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Deportiva, Diego Nadal, col·locà la pilota just a les mans d'en Òscar Graner. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Anti Oks va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ján Tonka de Deportiva anava molt fort i col·locat però Òscar Graner no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Macías Janza de Deportiva, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Òscar Graner en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ingo Koppenol, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Òscar Graner va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Deportiva i 4 - 5 al marcador.

S.D Antas

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Nicodemo Mansilla va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Antas, al minut 34. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Antas van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 88, quan Ijinio Fernández va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 31 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jaakko Räsänen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Antas van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Ramón Valencia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Nicodemo Mansilla al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Nicodemo Mansilla va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 274 Minuto 115 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 115, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro González s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Nicodemo Mansilla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Antas.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): En Ijinio Fernández no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Diego Nadal encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 4 per a Antas.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Antas Òscar Graner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Diego Nadal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Antas Ramon Gubau va intentar enganyar Diego Nadal amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ubaldo Bertoa xutant per a Antas va fer anar la pilota just on la volia, però Diego Nadal, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.