Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Angel Club (1421083) - MARKBA'S TEAM (124863) » 407879497: T38/R3

Copa 407879497 Información oficial sobre el partido 407879497 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

J_AVR_I Alineación oficial del equipo 'J_AVR_I' en el partido 1 - 5 MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J_AVR_I Alineación oficial del equipo 'J_AVR_I' en el partido 0 - 1 MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J_AVR_I

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): J_AVR_I van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Soriano Teruel des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Ramon Escudé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Joan Ramon Escudé va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Víctor Cantillo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Daniel 'King Kong' Navales va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de J_AVR_I i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Naldo Gastia va xutar fora per a J_AVR_I, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pau Vallmanya de J_AVR_I anava molt fort i col·locat però Daniel 'King Kong' Navales no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Giorgio Di Stefano de J_AVR_I va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

MARKBA'S TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cassià Regal de MARKBAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Ricardo de Minaya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dávid Szentidai va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Cassià Regal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roman Waszkowski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): MARKBAS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 97, quan Ariel Cebada va quedar-se sol davant el porter Dávid Szentidai, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Casquero de MARKBAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Raúl Casquero de MARKBAS per doble groga al minut 77.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Daniel 'King Kong' Navales de MARKBAS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dávid Szentidai en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Roman Waszkowski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a MARKBAS.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de MARKBAS, Adrián Casasayes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de MARKBAS Ariel Cebada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dávid Szentidai es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 4.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Fabiano Callobre va clavar el 1 - 5 per a MARKBAS amb una precisió mil·limètrica.