Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sardina F. C (436448) - Indios Tehuelches (777493) » 407879354: T38/R3

Copa 407879354 Información oficial sobre el partido 407879354 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

iberia Alineación oficial del equipo 'iberia' en el partido 2 - 3 Indios Mapuche Alineación oficial del equipo 'Indios Mapuche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
iberia Alineación oficial del equipo 'iberia' en el partido 2 - 0 Indios Mapuche Alineación oficial del equipo 'Indios Mapuche' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iberia

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en César Palma trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Juan Luis Callus de iberia va demostrar les seves habilitats al minut 87 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Miguel Santamaría va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 20 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Dorner no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miguel Santamaría no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Juan Luis Callus va estar a punt de marcar al minut 88 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolás Dorner.

Indios Mapuche

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Simón Vizcarrondo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 11.
  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Mapuche el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Angelo Muratore va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Candramasa Tewari va marcar al minut 62 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Mapuche van sortir al contraatac al minut 44, però Avia Galansky va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Mapuche van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 89 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Angelo Muratore no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Pablo Ortiz Molina de Mapuche va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Candramasa Tewari va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Mapuche estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de León pellegrino que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Avia Galansky no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.