Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrassa C:F (1416716) - Aguas Profundas C.F. (485390) » 407878646: T38/R3

Copa 407878646 Información oficial sobre el partido 407878646 en Hattrick

17.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 3

Atletic Catalonia Alineación oficial del equipo 'Atletic Catalonia' en el partido 1 - 4 Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletic Catalonia Alineación oficial del equipo 'Atletic Catalonia' en el partido 0 - 4 Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Catalonia

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El Catalonia no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Costin Onuţan es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Catalonia va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Marçal Tamarit no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Carlos Embil va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Evelin Hurić de Catalonia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Emanuel Zuluf no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Evelin Hurić.

Aguas Profundas C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tomás Catón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Aguasprof.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Noel Trueba de Aguasprof l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 60 pels visitants. En David Rendueles va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Manuel Sáenz Ribas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Noel Trueba va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zamin Tofiqli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 284 Minuto 51 (Ocasión de penalti): David Rendueles de Aguasprof va fallar un penal al minut 51. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Rendueles de Aguasprof la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Florián Ruzo estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Francisco José Gorriarán, en lloc de córrer, relliscava.