Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amura sailors (988863) - Toxico Team (1371755) » 407645168: T38/R2

Copa 407645168 Información oficial sobre el partido 407645168 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido 5 - 3 Toxico Team Alineación oficial del equipo 'Toxico Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido 1 - 1 Toxico Team Alineación oficial del equipo 'Toxico Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costa Ganxona

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ganxons va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on György Estélyi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Johan Danielsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Ganxons.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arnatz Berobide va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Karijotas Maslejevas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karijotas Maslejevas de Ganxons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Enric Vilabrú de Ganxons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Oleg Demenkov de Ganxons va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Corneli Pruna anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Ganxons.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Johan Danielsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ganxons Armando Redondo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miquel Font. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Ganxons Arnar Brown no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miquel Font es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.

Toxico Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mitsuhiro Nobunaga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Toxico.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Willem van der Lande va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jimmie Hawkins va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Oleg Demenkov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Kajetan Chudyba de Toxico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 94, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enric Cornet.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Hamer de Toxico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vítor Montalvão va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ignacio Silva Carvajal.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Era el minut 71 quan després d'una dura entrada, el jugador Arnatz Berobide de Toxico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Kajetan Chudyba ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Roger Gilling de Toxico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oleg Demenkov en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Toxico, David Hamer, col·locà la pilota just a les mans d'en Oleg Demenkov. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ignacio Silva Carvajal va xutar fora per a Toxico, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Arnatz Berobide xutant per a Toxico va fer anar la pilota just on la volia, però Oleg Demenkov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Enric Cornet de Toxico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.