Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burlaaos (488568) - Rapid de Beni (1455012) » 407644818: T38/R2

Copa 407644818 Información oficial sobre el partido 407644818 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

NILOGA Alineación oficial del equipo 'NILOGA' en el partido 1 - 2 Rapid de Beni Alineación oficial del equipo 'Rapid de Beni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NILOGA Alineación oficial del equipo 'NILOGA' en el partido 2 - 0 Rapid de Beni Alineación oficial del equipo 'Rapid de Beni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NILOGA

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a NILOGA va ser Marcos Balmaceda.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a NILOGA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Uriarte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Jordi Reixachs gairebé va marcar per a NILOGA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Jiménez de NILOGA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Aleksander Dankowski no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ramón Pascual Arana no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Rapid de Beni

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Álvaro Salinas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 116 Minuto 100 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 100 minuts quan Álvaro Salinas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Niceto Cugulls, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Rapid van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 13 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Tycho Conijn no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rapid va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Álvaro Salinas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Álvaro Salinas de Rapid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.