Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durris warriors (1432659) - The Stranglers FC (437773) » 407644644: T38/R2

Copa 407644644 Información oficial sobre el partido 407644644 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

The Magic`s F.C Alineación oficial del equipo 'The Magic`s F.C' en el partido 9 - 1 The Stranglers FC Alineación oficial del equipo 'The Stranglers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
The Magic`s F.C Alineación oficial del equipo 'The Magic`s F.C' en el partido 9 - 1 The Stranglers FC Alineación oficial del equipo 'The Stranglers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 9.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Magic`s F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Krzysztof Gondro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mitalip Moldobayev va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 9.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Magic`s a 2 - 0. Harm Vanden Broucke va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leonty Smirnov es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magic`s va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mitalip Moldobayev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): El gol de falta de Krzysztof Gondro sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 40 i ampliar l'avantatge de Magic`s a 5 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Krzysztof Gondro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Magic`s.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arkadiy Kormiltsev va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Harm Vanden Broucke va augmentar l'avantatge de Magic`s a 8 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Magic`s pel centre va donar un gran resultat: el gol de Udom Bussaraprapakul va posar el 9 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonty Smirnov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arkadiy Kormiltsev de Magic`s es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Leonty Smirnov de Magic`s es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

The Stranglers FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Lluís Maria Sanchis va reduir fàcilment l'avantatge local a 7 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Simón Badenes Luz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Antonio Villavicencio va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Lluís Maria Sanchis de Stranglers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Víctor Eguía de Stranglers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Breogán Espital va prendre el seu rol al minut 39.