Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orange Machine (30599) - pplapp (1437115) » 407644324: T38/R2

Copa 407644324 Información oficial sobre el partido 407644324 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Orange Machine Alineación oficial del equipo 'Orange Machine' en el partido 0 - 3 Drinkteam United Alineación oficial del equipo 'Drinkteam United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Orange Machine Alineación oficial del equipo 'Orange Machine' en el partido 2 - 1 Drinkteam United Alineación oficial del equipo 'Drinkteam United' en el partido
Tiene mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orange Machine

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mikel Andikoetxea i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ORNG MACHN, però el xut de Márk Fabó va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): ORNG MACHN va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Francisco Ramón de la Vega va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anacleto Faria de ORNG MACHN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Tomislav Markač de ORNG MACHN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Adam Dymiński de ORNG MACHN va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Irazoqui va entrar en el seu lloc.

Drinkteam United

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Luis Corbalán arribés a peus de Javier Miguel Moncada, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Drinkteam el 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Santiago Quintana va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a Drinkteam l'avantatge per 0 - 3. Pere Bonadona en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Javier Miguel Moncada va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Ismael Segovia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Irazoqui, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Javier Miguel Moncada va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 79, i va passar la pilota a Santiago Quintana, però aquest no va encertar a marcar.