Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pissarra (1597553) - herrera city (1600422) » 407644257: T38/R2

Copa 407644257 Información oficial sobre el partido 407644257 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Real Pacense C.D. Alineación oficial del equipo 'Real Pacense C.D.' en el partido 4 - 1 herrera city Alineación oficial del equipo 'herrera city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Pacense C.D. Alineación oficial del equipo 'Real Pacense C.D.' en el partido 6 - 0 herrera city Alineación oficial del equipo 'herrera city' en el partido
Tiene mala suerte 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pacense C.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Višeslav Ivančić va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pacense.
  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 21 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ildefons Amic llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Miquel De Puig de Pacense va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Deivo Candal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Miloš Mečíř va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pacense se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Osea de Pacense va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Miquel De Puig, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Jerzy Dzieńkowski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 84 podia haver acabat en gol, però Piero Simonella va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Ildefons Amic de Pacense va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Julián Caraballo va entrar en el seu lloc.

herrera city

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 en Glorian Liesens va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): herrera va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.