Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Despojos (433667) - F.C Askerius (992979) » 407643503: T38/R2

Copa 407643503 Información oficial sobre el partido 407643503 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

F.C. Luaña Alineación oficial del equipo ' F.C. Luaña' en el partido 3 - 5 Tiresias f.c. Alineación oficial del equipo 'Tiresias f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Luaña Alineación oficial del equipo ' F.C. Luaña' en el partido 0 - 7 Tiresias f.c. Alineación oficial del equipo 'Tiresias f.c.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Luaña

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Ildefonso Oliván va descol·locar totalment la defensa contrària i Jerardo Ozores no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Luaña sabia com jugar al contraatac, i al minut 15, Jerardo Ozores va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Jerardo Ozores va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Luaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Luaña sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Ordoñez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Luaña va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Jerardo Ozores va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Antonio Ordoñez de Luaña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paavo Nygård.

Tiresias f.c.

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 29, el jugador visitant Dara Aghapouri va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 els aficionats de Tiresias van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Bar Bonfeld va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 70 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Tiresias. Vilhelmi Luotonen el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Helmuth Schnetter va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jan Schaller-Bronner! Un inimaginable dribbling sobre Andoni Dura va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 5 per a Tiresias.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paavo Nygård no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Savva Vanifatiev estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vilhelmi Luotonen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Tiresias creava perill des de la dreta al minut 34, però en Juan Carcedo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Savva Vanifatiev desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arie van den Berg de Tiresias es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 10 de partit, quan un jugador de Tiresias, en Helmuth Schnetter, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Dara Aghapouri va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Tiresias estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.