Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Becaina (125794) - Onuris (1434796) » 407643375: T38/R2

Copa 407643375 Información oficial sobre el partido 407643375 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Valencia Legendaria Alineación oficial del equipo 'Valencia Legendaria' en el partido 0 - 1 Onuris Alineación oficial del equipo 'Onuris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia Legendaria Alineación oficial del equipo 'Valencia Legendaria' en el partido 1 - 0 Onuris Alineación oficial del equipo 'Onuris' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Legendaria

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Grzegorz Skubida va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Raúl Melones per la seva rapidesa. Al minut 26 va intentar marxar per velocitat d'en Antonio Monge, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Théotime Latour va estar a punt d'empatar per a VLC Legend quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alfredo Filomena va desviar la pilota a l'últim instant.

Onuris

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Pau Codarch va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Onuris van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Monge va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ricardo Celayanda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): El Onuris va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ricardo Celayanda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.