Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sora SD (1369066) - Cerdanyola team (490761) » 407642857: T38/R2

Copa 407642857 Información oficial sobre el partido 407642857 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Zubietics Alineación oficial del equipo 'Zubietics' en el partido 1 - 5 Cerdanyola team Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zubietics Alineación oficial del equipo 'Zubietics' en el partido 0 - 5 Cerdanyola team Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zubietics

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): José Ignacio Donoso de Zubietics va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zubietics va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Toribio Pietravallo va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zubietics va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dalibor Višniar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Cerdanyola team

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dušan Vujasinović quedar desmarcat i marcar per a Cerdanyola al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Albert Alberó va descol·locar totalment la defensa contrària i Raúl Fernández no va perdonar i va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dušan Vujasinović va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Cerdanyola va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dušan Vujasinović.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cerdanyola. A fi d'aconseguir el 1 - 5, van tocar-la en curt per tal que Dušan Vujasinović xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Cerdanyola va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dušan Vujasinović s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Dušan Vujasinović, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cerdanyola va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Carlos Rodríguez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Krisander Sønes de Cerdanyola va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joaquim Lluís Miró va entrar en el seu lloc.