Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malasombra FC (1456343) - Atlético Lucentino Industrial (487157) » 407642793: T38/R2

Copa 407642793 Información oficial sobre el partido 407642793 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

f.c pinfloiid Alineación oficial del equipo 'f.c pinfloiid' en el partido 1 - 2 Real Pemes F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Pemes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c pinfloiid Alineación oficial del equipo 'f.c pinfloiid' en el partido 2 - 0 Real Pemes F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Pemes F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c pinfloiid

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de pinfloiid van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Rafael Felpeto en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Tobias Binkle va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pinfloiid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Bastian Castenskjold va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jörg Remitschka haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a pinfloiid al minut 71.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): pinfloiid va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tobias Binkle va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hannes Jöns de pinfloiid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Volker Freiseis de pinfloiid no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.

Real Pemes F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Pemes agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Xuan Vidal amb mestria.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Xuan Vidal va augmentar l'avantatge de Pemes a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jörg Remitschka de Pemes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hannu Kuirinlahti de Pemes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.